Obavestenje o radu BORA ZAŠTITA u vanrednoj situaciji

Postovani saradnici,

Ovom prilikom vas obaveštavamo da je kompanija BORA ZAŠTITA doo Valjevo u skladu sa vanrednim stanjem koja nas je sve zahvatilo odlučila da smanji rizike po zdravlje naših zaposlenih, kao svih drugih osoba sa kojima dolazimo u kontakt na najmanju moguću meru.

U nasem objektu smo higijenske mere podigli na najviši nivo. Povećali smo higijenu na svakom radnom mestu i obezbedili pojačano čišćenje radnih i pomoćnih prostorija. Na vidna mesta smo istakli pisana uputstva o pravilnom održavanju higijene i obezbedili i izdali na upotrebu i korišćenje sredstava i opreme za ličnu zaštitu na radu, i obezbedili nesmetan pristup prostorijama koje imaju na raspolaganju sredstva za pranje i dezinfekciju ruku. Informisali smo zaposlene o primeni preventivnih mera u cilju zaštite zdravlja zaposlenih na radu, kao i sve naše posetioce.

Svoje zaposlene koji imaju preko 65 godina smo u skladu sa propisanim merama uputili da ostanu u svojim kućama, a zaposlenima kojima je proces rada dozvoljavao omogućili smo rad od kuće.

Državne i zdravstvene institucije upozoravaju nas, da je jedna od najboljih preventivnih mera za očuvanje našeg zdravlja i zdravlja naših bližnjih da što manje dolazimo u neposredan kontakt sa drugim ljudima. Stoga, odlučili smo da svoj terenski rad i neposredan kontakt svedemo na najmanju moguću meru. BORA ZAŠTITA je klijentima na usluzi i redovno će obavljati svoje poslove, jedino će smanjiti neposredan kontakt. Potrebno je da redovno pratite naš internet sajt, www.borazastita.rs, kao i naš Facebook nalog (https://www.facebook.com/Borazastita/). Pored toga bićemo u stalnoj telefonskoj i imejl vezi sa svim klijentima. Naravno, u slučajevima gde se zahteva neposredno prisustvo, svoj rad ćemo obavljati na isti način, kao i do sada. Naše usluge vam stoje na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

U cilju što boljе zaštitе od zarazе i sprеčavanja njеnog daljеg širеnja, najbitnijе je da svi zajеdno vodimo računa, poštujеmo svе mеrе kojе jе donеla Vlada Republike Srbijе i pomažеmo jеdni drugima.

Nadam se da ste svi dobro.

Čuvajte se!

Vaša Bora zaštita