O nama

O nama

BORA ZAŠTITA predstavlja izuzetan spoj decenijskog profesionalnog, praktičnog iskustva i modernih znanja. Iskustvo iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu je sticano na gradilištima širom Jugolavije: od 1970. godine (fabrika titan-dioksida u Celju, Slovenija) preko izgradnje nove železare Zenica, BiH (čelicana i valjaonica) u periodu 1973-1975. godine, izgradnje autoputa E-763 (Koridora 11) u periodu od 2013-2016. godine , pa do današnjih dana. Stručnost je potvrđena objavljivanjem radova zaposlenih u domaćim i inostranim časopisima iz oblasti bezbednosti i zdravalja na radu i izradom savremenih informacionih sistema bezbednosti i zdravlja na radu (NexTBZ).

Osnivači firme Bora Zaštita

Borivoj Mitrović, dipl. inž. zašt. na radu

– Referent zaštite na radu u MINEL Beograd na gradilištima: Fabrika titan dioksid Celje (1970.-71.); izgradnja TE Obrenovac – kotao B (1972); izgradnja nove železare Zenica (čelicana i valjaonica) (1973-1975)
– Inspektor zaštite na radu u Kolubarskog okrugu 27 godina.
– Lice za bezbednost i zdravlje na radu od 2000. godine do današnjih dana

Koordinator pri izvođenju radova na mnogobrojnim projektima od 2011. godine do današnjih dana.

Vladan Mitrović, struk. mast. inž. zašt. na radu

– Lice za bezbednost i zdravlje na radu i Referent protivpožarne zaštite od 2011. godine do današnjih dana. Autor i koautor radova objavljenih u domaćim i međunarodnim časopisima i konferencijama (Zaštita u praksi; ISBN 978-86-80048-00-0; OJAKM).

Slobodan Mitrović, dipl. inž. maš.

 Stručni saradnik u oblasti mašinstva i autor brojnih informacionih sistema i softvera za domaće i inostrane partnere (DZ HEMIKAL Valjevo, BIOMEDICA Beograd, BEOGRADSKI KBC, Klinički centar Crne Gore, InVitro laboratorija…)

Šta mi radimo

Mi se bavimo pružanjem usluga širokog spektra iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i protivpožarne zaštite, kao i distribucijom sredstava i opreme lične zaštite i izradom i prodajom softvera.

Cilj

Naš cilj je da pomognemo kompanijama da stvore, održe i dalje razvijaju bezbedno radno okruženje za svoje zaposlene. Naše usluge prevazilaze jednostavno pomaganje u sprečavanju nesreća, one pomažu u razvijanju bezbednih i kvalitetnih uslova rada, kao i u podizanju svesti o bezbednosnim pitanjima i najboljim primerima iz prakse pokazuju kako visok stepen bezbednosti na radu doprinosi kvalitetu proizvodnje i profitabilnom poslovanju.

Misija

Mi ćemo:

– nastaviti da razvijamo naše usluge
– dosledno ispunjavati i premašivati očekivanja naših klijenata
– ostvarivati konkurentsku prednost kroz visok kvalitet i kontinuirano usavršavanje i inoviranje
– stremiti da budemo na vrhu stalnim praćenjem propisa i razvojem novih i boljih usluga

Vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde i koja, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira.

Poslovna politika i vrednosti

Mi podržavamo poslovnu politiku:

– U kojoj su pojedinci ovlašćeni da deluju i spremni da preuzmu odgovornost za svoje postupke.
– U kojoj zaposlene odlikuje lični integritet.
– U kojo se održava pozitivna, obostrano korisna saradnja.

Imejl politika

Vaša privatnost se poštuje i vaša imejl adresa nikada neće biti prosleđena trećem licu bez Vaše saglasnoti.

Povratne informacije (Feedback)

Mi u BORA ZAŠTITA cenimo sve povratne informacije koje naši klijenti mogu imati u vezi bilo koji od naših proizvoda i usluga. Ako imate bilo kakvu povratnu informaciju ili sugestije za poboljšanje, molimo Vas da nas kontaktirate putem Kontakt strane.