kejSaradnja je odlična. Najbolji pokazatelj toga je oslonac na Vas u svakom pogledu, kako u pogledu saveta tako i kroz izradu stručne dokumentacije, sprovođenje mera na gradilištu, organizovanje lekarskih pregleda, nabavke HTZ opreme. Uvek ste na raspolaganju za sugestije i konsultacije.

GP Kej - Valjevo

Uspešna saradnja – odradili ste sve kako treba.

NORTH ENGINEERING - Subotica

Spremnost za pronalaženje rešenja iz oblasti BZR-a najboljih po radnike i najpovoljnijih po poslodavce odlikuje saradnju koja je na visokom profesionalnom nivou. Čast nam je imati tako pouzdanog poslovnog partnera.

STOKOPROM - Valjevo

Veoma smo zadovoljni vašim radom, posebno vašom predanošću, stručnošću, odgovornošću i dobrom i blagovremenom komunikacijom sa nama.

VODAVODA - Beograd

Poslovnost za preporuku!

VIŠI SUD U VALJEVU

Dosadašnju saradnju ocenjujemo kao odličnu!

MEZOSYSTEM - Beograd

Pravo je zadovoljstvo saradjivati sa firmom “Bora zaštita”. Svi dogovori i planovi pretaču se u realnost što je nesumnjiv znak odgovornosti, temeljnosti i odličnog poznavanja materije kojom se bave.

SAMEDI - Valjevo

Profesionalni ste i završavate obaveze na vreme, čak i brže od očekivanog. Niste nametljivi, ali nam skrećete pažnju na bitne stvari, pomno pratite obaveštenja od Javnih organa koje mi kao tehnička lica nekad nismo u prilici da ispratimo i prenosite informacije i novine u oblasti zaštite na radu koje su korisne za poslodavce i zaposlene koji su direktno izloženi rizicima.

RAMARK - Čačak

Poslovanje sa vašom firmom je ispunilo sve naše zahteve.

WOOD MASTER - Valjevo

Izuzetna poslovnost.

VALJEVSKA GIMNAZIJA - Valjevo

Veoma smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom, pre svega na brzom i kvalitetnom odgovoru na sve naše zahteve!

HELIOS - Beograd

Naše iskustvo sa ovom firmom je jako pozitivno, posao su izvršili veoma temeljno i odgovorno.

ABC TEST - Valjevo

Zaposleni u Vašem Preduzeću su vrlo ljubazni i profesionalni. Odgovori na naše zahteve su uvek u najkraćem roku i tačni, tako da ocenjujemo našu saradnju vrlo uspešnom.

DRAMIN - Beograd

Zadovoljni smo odnosom i saradnjom sa Vama.

GRADNJA BETON ING - Valjevo

Zadovoljni smo kvalitetom, kao i originalnim i jednostavnim načinom organizacije propisane dokumentacije iz zaštite na radu!

MEGA POD - Beograd

Saradnja se zasniva na jasnom, sažetom, konkretnom i preciznom odnosu dostavljanja i obrade podataka. Prezadovoljni smo dostavljanjem izveštaja i brzinom obrade podataka.

DIS NISKOGRADNJA - Valjevo

Uspešna zajednička saradnju sa Vašim preduzećem traje godinama.

PODGORINA FRUCHT - Osečina

Dosadašnja saradnja je korektna, profesionalna i uspešna.

IMPRESSION - Valjevo

Posle dugogodišnje saradnje veliko nam je zadovoljstvo i dalje raditi sa Vama.

BETA UNION - Beograd

Retko koja firma ima zaposlene koji su tako ažurni  i požrtvovani u svom poslu, a pre svega ljubazni sa klijentima. Stvarno sve pohvale za firmu.

ELEKTROVOLT - Valjevo

Uspešna i korektna saradnja na projektu. Nadam se da ćemo ponovo uspešno sarađivati.

BRIGATE - Beograd

Veliko nam je zadovoljstvo da istaknemo našu uspešnu višegodišnju saradnju. U prethodnom periodu naše saradnje stekli smo veliko poverenje u vas. Posebno želimo da istaknemo iskazanu stručnost i profesionalizam.

VEGA - Valjevo

Zadovoljni smo uspešnom saradnjom na projektu.

HOUSE VIP ENGINEERING - Beograd

biomedicaNakon višegodišnje uspešne saradnje, veoma smo zadovoljni računarskim programom i softverskom podrškom koju pruža ”Bora zaštita doo” Valjevo. Posebno smo zadovoljni održavanjem računarskog programa, brzinom rešavanja eventualnih problema i ispravljanjem uočenih grešaka. Iz našeg dugogodišnjeg iskustva, možemo samo naglasiti da je ”Bora zaštita doo” jedan od naših najboljih pružaoca usluga.

BioMedica - Beograd